همچنين از ميان هنرمندان معاصر کشور، تنديس موسيقيدان و استاد تار محمدرضا لطفي و نقاش برجسته کشور نيز در کاخ موزه گرگان قرار دارد که توسط هنرمندان مذکور مورد بازديد قرار گرفت.
بنا بر همين گزارش، طبقه بالاي کاخ موزه گرگان استراحتگاه خاندان سلطنتي پهلوي بوده که از اين بخش نيز هنرمندان استان گلستان بازديد کردند.
در ادامه از کارگاه مرمتي خانه امير لطيفي بازديد شد. عمليات مرمت خانه اميرلطيفي در اجراي مصوبات سفر دوم رياست محترم جمهوري و هيات دولت به استان گلستان در حال انجام است و تاکنون مبلغي بيش از 3 ميليارد و 230 ميليون ريال جهت تملک بنا، مطالعه و مرمت، و تجهيز اين موزه هزينه شده و وتا پايان سال 88 مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.
هنرمندان استان گلستان سپس با حضور در بافت تاريخي و ارزشمند گرگان از مجموعه پرديسان باقري- خانه تقوي- و خانه شيرنگي بازديد کردند.
در نشست پاياني اين بازديد نيز مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت:استان گلستان ظرفيت ها و توانمندي هاي بسيار فراوان و چشمگير گردشگري و ميراث تاريخي دارد که بايد همه مسئولان استان دست به دست هم داده تا اين توانمندي ها تبديل به بالفعل شوند.
فريدون فعالي با ذکر اين مطلب افزود:اعتبارات مربوط به ميراث فرهنگي استان در سال 84 در حدود يک ميليارد و 500 ميليون ريال بود اما در سال 88 به 20 ميليارد ريال افزايش يافته است که بناهاي پيش بيني شده در سطح استان در حال مرمت هستند اما متاسفانه اين اعتبار نيز کافي نيست.
وي با اشاره به وسعت 150 هکتاري بافت تاريخي گرگان خاطرنشان کرد: اين اداره کل، داراي ظرفيت هاي اعتباري و کارشناسي اندکي است بنابراين تنها مي تواند به اندازه وسع و بضاعت خود تلاش مي کند و شايسته نيست از اين اداره کل انتظار معجزه داشته باشيم.
مشاور هنري مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان نيز در اين نشست ضمن تقدير از اين اداره کل جهت برگزاري بازديد مذکور گفت: هنرمندان و مشاهير فقيد هر خطه اي سرمايه هاي جاودان آن هستند که بر همگان فرض است با آنان به نيکي رفتار شود.
شاپور اسلامي افزود: هنرمندان استان گلستان با حداقلي از امکانات در تلاشند هنر خود را اشاعه دهند.
رييس خانه هنرمندان استان گلستان اظهار اميدواري کرد اين گونه بازديد از جاذبه هاي گردشگري طبيعي و تاريخي ادامه داشته باشد./106
انتهای پیام/